Late Toulouse try against Agen leads to post match chaos

first_imgTuesday Oct 4, 2011 Late Toulouse try against Agen leads to post match chaos Last weekend in the Top 14 there was a fair dose of drama and controversy as Toulouse came from behind to score an injury time try through flyhalf Luke McAlister, giving them a 24-23 win over Agen. Chaos ensued in the tunnel afterwards, with security having to protect the ref. While the whole of New Zealand attempts to get over the shock loss of Dan Carter for the All Blacks, Toulouse benefit from Graham Henry having shunned a possible replacement who appears to be in the form of his life. McAlister, who was a member of the 2007 squad that failed to make the semi finals, is loving his time in France, and it shows.He’s been a hero for Toulosue of late as he’s led them to wins over Lyon, Racing Metro, Biarritz, Agen, and most recently a few days back, over Clermont. As you’ll see in this game over Agen, he came up trumps again with the winning try, albeit after some very strange refereeing.Toulouse had led 14-3 at half time, but Agen came back nicely and actually took the lead following a try from Opeti Fonua and twelve points from flyhalf Conrad Barnard. With fulltime up, Toulosue appeared to have knocked on and the Agen coaches and support staff celebrated on the sideline, only to find out the game was not over. The visitors took a scrum, and McAlister crossed for a try, then casually slotted the conversion for the 24-23 win.We’ve included a subtitled video of what happened after the final whistle. The Agen coaching staff were furious with the ref. Security intervened, which resulted in some pretty ugly scenes. The second video will play after the first, or you can skip to it via the playlist controls. ADVERTISEMENT Posted By: rugbydump Share Send Thanks Sorry there has been an error See it to Believe it Related Articles 25 WEEKS AGO WATCH: Experts explain what actually happens… 26 WEEKS AGO WATCH: Leigh Halfpenny makes yet another… 26 WEEKS AGO Parisse alley-oop magic sets up brilliant… From the WebThis Video Will Soon Be Banned. Watch Before It’s DeletedSecrets RevealedIf You Have Ringing Ears Do This Immediately (Ends Tinnitus)Healthier LivingDoctors Stunned: This Removes Wrinkles Like Crazy! (Try Tonight)Smart Life ReportsHere’s What That Tiny Hole Next to Your Iphone Camera Actually DoesNueey10 Types of Women You Should Never MarryNueeyShe Was the Most Beautiful Girl in the World. What She Looks Like Now is InsaneNueeyThe content you see here is paid for by the advertiser or content provider whose link you click on, and is recommended to you by Revcontent. As the leading platform for native advertising and content recommendation, Revcontent uses interest based targeting to select content that we think will be of particular interest to you. We encourage you to view your opt out options in Revcontent’s Privacy PolicyWant your content to appear on sites like this?Increase Your Engagement Now!Want to report this publisher’s content as misinformation?Submit a ReportGot it, thanks!Remove Content Link?Please choose a reason below:Fake NewsMisleadingNot InterestedOffensiveRepetitiveSubmitCancellast_img read more

The Subiaco Oval Courtyard / Luigi Rosselli

first_img PG Airey & Associates Pty Ltd T/A Airey Taylor Consulting Year:  Manufacturers: Bisanna Tiles Australia The Subiaco Oval Courtyard / Luigi Rosselli Tony Hollingsworth of Omega Homes, Perth ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/539843/the-subiaco-oval-courtyard-luigi-rosselli Clipboard CopyAbout this officeLuigi RosselliOfficeFollowProductsWoodBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSubiacoAustraliaPublished on August 21, 2014Cite: “The Subiaco Oval Courtyard / Luigi Rosselli” 21 Aug 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemPlasticsMitrexSolar SidingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BronzeArmchairsAndreu WorldGrand Raglan – Lounge ChairSinksBradley Corporation USASinks – Frequency® FL-SeriesPlantingSikaGreen RoofsStonesCosentinoSilestone Surfaces – Ethereal CollectionMetal PanelsLongboard®Aluminum Battens – Link & Lock – 8″Panels / Prefabricated AssembliesFranken-SchotterFacade Panels – Dietfurt LimestoneWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusWoodGustafsWood Cladding in St. Erik Eye HospitalLightsKKDCLighting – Groove FLEXMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” Save this picture!© Edward Birch+ 26 Share Structural Engineer: “COPY” Projectscenter_img Photographs The Subiaco Oval Courtyard / Luigi RosselliSave this projectSaveThe Subiaco Oval Courtyard / Luigi Rosselli Architects: Luigi Rosselli Year Completion year of this architecture project Builder: CopyHouses•Subiaco, Australia 2014 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/539843/the-subiaco-oval-courtyard-luigi-rosselli Clipboard Photographs:  Edward Birch Manufacturers Brands with products used in this architecture project Project Architects:Kristina Sahlestrom, David MitchellHeritage Consultants:SIA Architects Pty LtdLandscape Architect:William DangarDesign Architects:Luigi Rosselli, Kristina SahlestromCity:SubiacoCountry:AustraliaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Edward BirchRecommended ProductsWindowsOTTOSTUMM | MOGSWindow Systems – BronzoFinestra B40WindowsFAKRORoof Windows – FPP-V preSelect MAXWindowsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Unit-Glaze SystemEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAText description provided by the architects. Viewed from the street this unassuming family home hides a secret; a cluster of interconnected pavilions with an oval courtyard garden at their centre.Save this picture!Floor PlanThe publicly visible faces of the pavilions, aligned with the square geometry of the level block of land, are respectfully attuned to homogeneous character of the early 1900s federation era Subiaco streetscape – one of the best preserved suburbs in Perth – in the small scale of their pitched rooves, the updated interpretation of the traditional veranda that surrounds them, and the criss-cross pattern formed in the brickwork reclaimed from the dilapidated buildings that previously occupied the plot. This commitment to ensuring the new building’s façade is sympathetic with its period surroundings has led to it being enthusiastically adopted by the neighbourhood, yet stepping through the front entrance reveals this home to be anything but square.Save this picture!© Edward BirchThe elliptical courtyard, which runs diagonally through heart of the house from the front door to the back gate, is the focal point of the home in terms of both design and use. The courtyard divides the bedrooms from the living space with the entrance hall in the centre. From the entry one can view the whole courtyard with the living and bedroom wings flanking it, it is a very intimate and private space, minimally landscaped with a lawn, enhanced by a couple of mature growth trees existing on the block.Save this picture!© Edward BirchExternally the oval is bordered by another veranda with its Jarrah timber deck set at seat height, which provides the family with a theatrical open space to play and entertain that is visible and easily accessible from wherever they are in the house. It also showcases some of the more contemporary elements of the building in details such as the Luigi Rosselli Architects designed profiled aluminium wall cladding to the veranda and vertical sun shade louvres. Internally the courtyard lends its form to the surrounding buildings in the curves of the connecting corridors and partition glass panelling.Save this picture!© Edward BirchThe interiors of the house reflect the constructive tension in its timeless aspects such as the pitched roof forms, enhanced with exposed timber trusses and painted tongue and groove lining boards, small paned windows and traditional French doors, with the more modern materials such as the polished concrete and black steel fire surrounds, contemporary joinery finishes and Scandinavian furniture.Project gallerySee allShow lessC-Q Project / JSªSelected ProjectsAL House / Studio Arthur CasasSelected Projects Share Houses ArchDailylast_img read more